Oplevering van de appartementen staat gepland in het derde kwartaal van 2024.

De Wolfskamer

Eigentijds wonen in Vught

Ten zuidwesten van het historische centrum van Vught, gelegen op de hoek Wolfskamerweg en Industrieweg, bevindt zich het appartementengebouw de Wolfskamer. Gunstig gelegen waardoor je goed verbonden bent met de omliggende steden en snelwegen voor moeiteloos woon- werkverkeer.

De appartementen

De Wolfskamer bestaat uit 58 nieuwbouwappartementen met ieder een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Nagenoeg allemaal gesitueerd op het zuiden.

De appartementen worden opgeleverd met alle installaties, behangklare wanden, binnendeuren, basis wit sanitair en basis keuken. Ten aanzien van het sanitair en de keukens hebben de kopers tegen meerprijs de keuze uit een aantal geselecteerde opties.

De oplevering van de appartementen staat gepland in het derde kwartaal van 2024.

De bouwwerkzaamheden zijn reeds aangevangen. Wijzigingen in de indelingen zijn helaas niet mogelijk.

Het binnenterrein

Door het afgesloten binnenterrein geniet je als bewoner van comfort en veiligheid. Het binnenterrein is enkel toegankelijk voor bewoners en bezoekers. Je parkeert hier je auto of stalt je fiets in een van de overdekte fietsenstallingen. Vanaf het binnenterrein betreedt je de centrale ingang van het appartementengebouw.

Ieder appartement beschikt over een parkeerplaats. De appartementen zijn voorzien van een intercom waarmee de gemeenschappelijke toegangen te openen zijn.

Zie jij je hier al wonen?

Mis je kans niet. Schrijf je vandaag nog in!